Recent Posts

    Izmirde Deprem Son Dakika / Son dakika! İzmir Karaburun'da deprem şiddeti kaç ... / Marmara ve ege bölgesinde birçok ilde hissedilen deprem korkuya neden oldu.

    Izmirde Deprem Son Dakika / Son dakika! İzmir Karaburun'da deprem şiddeti kaç ... / Marmara ve ege bölgesinde birçok ilde hissedilen deprem korkuya neden oldu.. İstanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Son dakika i̇zmir deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ege denizi'nde gerçekleşen deprem sonrası, i̇zmir kent merkezinin üzerinde toz bulutu oluştu. Deprem i̇zmir'in yanı sıra aydın, muğla, manisa, denizli, çanakkale, bursa, i̇stanbul, uşak, kütahya, bursa, yalova, tekirdağ ve edirne'de de hissedildi. Afad'dan gelen son dakika açıklamasına göre i̇zmir'de meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak belirtildi.

    (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Vatandaşlar tarafından da hissedilen deprem i̇zmir'de paniğe neden oldu. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre 6 kişi hayatını kaybetti, 202 kişi de yaralandı. Haberler.com'un size anlık bildirim göndermesine izin veriyor musunuz? 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu.

    SON DAKİKA İzmir'de deprem! | Egeyön Haber
    SON DAKİKA İzmir'de deprem! | Egeyön Haber from www.egeyonhaber.com
    İzmir 'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Büyüklüğü ve şiddeti kaç diye araştırmaya son dakika. Afad, merkez üssü ege denizi'nin seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. İzmir'de deprem sonrası deniz suları yükseldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. İzmir'in menderes ilçesi açıklarında deprem oldu. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre 6 kişi hayatını kaybetti, 202 kişi de yaralandı. İşte depremle ilgili dakika dakika son bilgiler.

    İşte depremle ilgili dakika dakika son bilgiler.

    (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. 01 kasım 2020, 07:46 aa dha i̇ha yeni şafak. Son dakika i̇zmir, i̇zmir güne körfezde meydana gelen depremle uyandı. İzmir'de meydana gelen deprem sonrası pek çok görüntü paylaşıldı. Anadolu ajansı'nın geçtiği son dakika haberine göre; İzmir seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son izmir deprem haberleri anında burada. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, i̇zmir seferihisar merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, merkez üssü ege denizi'nin seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. İzmir seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar tarafından da hissedilen deprem i̇zmir'de paniğe neden oldu. Afad'ın verilerine göre 4.2 büyüklüğündeki deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

    İzmir'de deprem sonrası deniz suları yükseldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, i̇zmir seferihisar merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, merkez üssü ege denizi'nin seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Büyüklüğü ve şiddeti kaç diye araştırmaya son dakika. Ege denizi'nde gerçekleşen deprem sonrası, i̇zmir kent merkezinin üzerinde toz bulutu oluştu.

    İstanbul'da deprem! Son dakika! - Akıllı Gündem
    İstanbul'da deprem! Son dakika! - Akıllı Gündem from www.akilligundem.com
    Büyüklüğü ve şiddeti kaç diye araştırmaya son dakika. İzmir'de deprem sonrası deniz suları yükseldi. Dün 17:14 i̇zmir'de depremde yıkılan binaların yerinde yenileri yükseliyor. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre 6 kişi hayatını kaybetti, 202 kişi de yaralandı. Ege denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü ve şiddeti merak ediliyor. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, i̇zmir seferihisar merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmara ve ege bölgesinde birçok ilde hissedilen deprem korkuya neden oldu. İzmir'in menderes ilçesi açıklarında deprem oldu.

    Son dakika bilgisine göre ise, cumhurbaşkanı erdoğan deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

    Haberler.com'un size anlık bildirim göndermesine izin veriyor musunuz? İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. İzmir'de deprem sonrası deniz suları yükseldi. Vatandaşlar tarafından da hissedilen deprem i̇zmir'de paniğe neden oldu. İzmir'de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte depremle ilgili dakika dakika son bilgiler. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, i̇zmir seferihisar merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad'ın aktardığı son dakika bilgisine göre i̇zmir'deki depremin ardından hayatını kaybedenlerin sayısı 114'e yükseldi. Afad'ın verilerine göre 4.2 büyüklüğündeki deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi. Izmir deprem haberi sayfasında en son yaşanan izmir deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne son dakika izmir deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 112 haber bulunmuştur. Marmara ve ege bölgesinde birçok ilde hissedilen deprem korkuya neden oldu.

    Deprem i̇zmir'in yanı sıra aydın, muğla, manisa, denizli, çanakkale, bursa, i̇stanbul, uşak, kütahya, bursa, yalova, tekirdağ ve edirne'de de hissedildi. Foça'da ise 2.2 büyüklüğünde bağımsız bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü ve şiddeti merak ediliyor. İzmir'de deprem sonrası deniz suları yükseldi. Büyüklüğü ve şiddeti kaç diye araştırmaya son dakika.

    Son depremler, son dakika haberi! 6.8 büyüklüğünde deprem ...
    Son depremler, son dakika haberi! 6.8 büyüklüğünde deprem ... from i.tv100.com
    Anadolu ajansı'nın geçtiği son dakika haberine göre; Son dakika bilgisine göre ise, cumhurbaşkanı erdoğan deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Deprem mi oldu, nerede oldu? Haber merkezi 30 ekim 2020, 15:02 son güncelleme: Haberler.com'un size anlık bildirim göndermesine izin veriyor musunuz? Afad, merkez üssü ege denizi'nin seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. İzmir'de deprem sonrası deniz suları yükseldi.

    İzmir'in menderes ilçesi açıklarında deprem oldu.

    Deprem i̇zmir'in yanı sıra aydın, muğla, manisa, denizli, çanakkale, bursa, i̇stanbul, uşak, kütahya, bursa, yalova, tekirdağ ve edirne'de de hissedildi. İzmir'den de hissedilen deprem büyüklüğü kaç? Gelen son dakika haberine göre i̇zmir'de büyük ölçüde hissedilen bir deprem meydana geldi. İzmir seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. İzmir seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşlar tarafından da hissedilen deprem i̇zmir'de paniğe neden oldu. Son dakika i̇zmir, i̇zmir güne körfezde meydana gelen depremle uyandı. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, i̇zmir seferihisar merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığı son dakika bilgisine göre i̇zmir'deki depremin ardından hayatını kaybedenlerin sayısı 114'e yükseldi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre 6 kişi hayatını kaybetti, 202 kişi de yaralandı. İşte depremle ilgili dakika dakika son bilgiler.

    0 Response to "Izmirde Deprem Son Dakika / Son dakika! İzmir Karaburun'da deprem şiddeti kaç ... / Marmara ve ege bölgesinde birçok ilde hissedilen deprem korkuya neden oldu."

    Đăng nhận xét

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close